Buzzy® Organic Sprouting Basilicumkers (BIO)

Vorige Artikel 5 van 15 Volgende
€ 2,59 (inclusief 9% btw)
Voorraad 4 stuks

Biologisch kiemzaden van basilicum. Spruitgroente kan eenvoudig met water worden opgekweekt. Bekend van de Mediterrane gerechten maar ook veel toegepast in de Thaise en Indonesische keuken. De Basilicumkers smaakt uitstekend als laatste toevoeging bij verse pasta, tomatensaus of salades en is zeer geschikt voor het maken van Pesto. Past ook heel mooi bij kalfs-, lams- of kip gerechten.

 

Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten.
De Basilicumkers kan, bij ca. 15 - 18ºC, nog 1 à 2 weken in de kweekset blijven staan voor iets meer bladontwikkeling. De kiemgroenten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.

LET OP! Basilicum, rucola en tuinkers maken een gel aan na aanraking met water. Minder geschikt voor sprouting in de spruitgroente pot, waarbij afgegoten moet worden. Wij adviseren deze soorten te sprouten d.m.v. het mengen met alfalfa en of radijskers en of broccolikers.

U kunt ook een leeg boterbakje vullen met natte watten en hier de zaden op strooien. De watten goed vochtig houden en u kunt genieten van uw eigen gekweekte Kiemgroenten.

 

Inhoud: 15 gram

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 14-05-2020 - Sinds kort gebruik ik de shampoo bars van Uit de...  lees meer
  • 14-09-2019 - Ik heb sinds een kleine week de shampoo bar in...  lees meer
  • 05-09-2019 - Ik gebruik de fijne facescrubbies en heb een shampoo bar!...  lees meer
Plaats een bericht
© 2018 - 2021 Uit de tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel