Pittige rabarber chutney

Vorige Artikel 25 van 38 Volgende

Ingrediënten:

* 300 gram rabarber, schoongemaakt en in stukjes gesneden
* 1 rode ui, gepeld en gesnipperd
* 20 gram geschilde, verse gember, geraspt
* plm. 80 gram suiker 
* 1 steranijs
* 1/2 theelepel gemalen koriander
* 1 klein kaneelstokje
* 2 eetlepel rodewijn-azijn
* 100 ml sinaasappelsap

Voor ongeveer 8 personen. Eenvoudige te verdubbelen bij meer gasten.

Bereidingswijze

Voeg de suiker en de sinaasappelsap samen toe in een pan. Verwarm dit tot de meeste suiker gesmolten is. Vervolgens mogen alle ingrediënten in de pan en roer het goed door.
In een open pan, op lage warmtebron de chutney ongeveer 30 tot 40 minuten zachtjes laten inkoken. 

Als je het niet direct wilt eten: Potjes vullen met de chutney. Even op de kop zetten en daarna gewoon laten afkoelen.

 

Eetsmakelijk

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 14-05-2020 - Sinds kort gebruik ik de shampoo bars van Uit de...  lees meer
  • 14-09-2019 - Ik heb sinds een kleine week de shampoo bar in...  lees meer
  • 05-09-2019 - Ik gebruik de fijne facescrubbies en heb een shampoo bar!...  lees meer
Plaats een bericht
© 2018 - 2021 Uit de tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel