Geroosterde paprika

Vorige Artikel 11 van 11

Geroosterde paprika’s zijn lekker bij heel veel gerechten of als ingrediënt in een saus of soep, maar solo doen ze het ook heel erg goed

 

Ingrediënten

  • Mooie rijpe grote rode paprika’s met een dikke laag vruchtvlees

  • Olijfolie

  • Zeezout

  • BBQ met deksel

  • Een paar flinke papieren zakken

Bereiding

  1. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten

  2. Smeer de gehalveerde paprika’s in met olijfolie

  3. Leg de paprika’s met de schil richting de matig hete kolen op het BBQ rooster

  4. Doe het deksel op de BBQ en controleer op de paar minuten

  5. Rooster de paprika’s tot de schil gaat blaren en zwart wordt

  6. Haal de paprika’s van het vuur en doe ze in een papieren zak, sluit de zak

  7. Laat de paprika’s nog een kwartier stomen

  8. Na een kwartier het schilletje heel makkelijk van de paprika

  9. Snij tenslotte de losse velletjes langs de zijkanten weg, besprenkel de paprika’s met goede olijfolie een strooi er een beetje versgemalen zeezout over heen. 

 

Bron: BBQ-helden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 14-05-2020 - Sinds kort gebruik ik de shampoo bars van Uit de...  lees meer
  • 14-09-2019 - Ik heb sinds een kleine week de shampoo bar in...  lees meer
  • 05-09-2019 - Ik gebruik de fijne facescrubbies en heb een shampoo bar!...  lees meer
Plaats een bericht
© 2018 - 2021 Uit de tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel