Habanero brownies

Vorige Artikel 6 van 6

Wil je een keer een brownies met een verrassing maken? Chocolade en pepers passen erg goed bij elkaar, zo ook in deze brownies. De habanero geeft een lekkere (niet te pittige) nasmaak aan de brownie. Je houdt het zeker niet bij 1 stukje!

 

Ingrediënten

  • 2 Habanero pepers
  • 180 g witte basterdsuiker
  • 160 g boter + voor invetten
  • 10 ml water
  • 8 g vanillesuiker
  • 200 g pure chocolade
  • 2 eieren
  • 185 g bloem
  • 2 g bakpoeder
  • 2 g zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Was de habanero pepers, halveer en verwijder de zaadjes. Snijd de pepers in hele fijne stukjes en zet apart.
  3. Breng het water, de basterdsuiker, de boter en de vanillesuiker in een pan aan de kook en haal vervolgens van het vuur.
  4. Breek de chocolade in stukjes en voeg toe aan het suikermengsel en laat smelten.
  5. Meng de chocolademassa met de bloem, het bakpoeder en het zout tot een glad mengsel.
  6. Voeg de eieren toe en spatel de habanero door het beslag.
  7. Vet het bakblik in met boter en stort het beslag erin. Bak de brownies in circa 20 minuten in de oven af.

 

Bron: eatme.nl 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 Uit de tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel